• Autoglaz Haarlemmermeer

  Graftermeerstraat 61

  2131 AB Hoofddorp

   Tel. 023-524 3810

   
  WhatsApp ons 0620581115 whatsapp

 • Autoglaz en Vakgarage sluiten alliantie!

  ‘Autoglaz en Vakgarage sluiten alliantie!’

  Arnhem/Nijkerk, 29 april 2016

  De formules Autoglaz Nederland en Vakgarage hebben per 1 mei een strategische alliantie gesloten, die de vestigingsnetwerken van beide partijen aan elkaar verbindt op het gebied van autoruitschadeherstel. Met de samenwerking vervult Autoglaz een belangrijk deel van haar ambitie om te groeien in het aantal vestigingslocaties in Nederland, waar Vakgarage tegelijkertijd een lang gekoesterde wens in vervulling ziet gaan in de verbreding van haar dienstverlening.

  De vestigingen van Vakgarage die de ruitschadeherstelactiviteiten opnemen in hun aanbod, zullen binnen de Autoglaz- formule de inmiddels bekende ‘Autoglaz Sterpunten’ gaan vormen. “Intensieve samenwerking tussen de Autoglaz ondernemers en de Vakgarage ondernemers in de verschillende Autoglaz-regio’s vormt de basis voor de netwerkuitbreiding enerzijds en de verbreding van de propositie van Vakgarage anderzijds, zo licht Sjoerd van Esch namens Autoglaz toe. Door het inrichten van een netwerk van Autoglaz Sterpunten in samenwerking met Vakgarage, kunnen we samen meer klanten op meer locaties van dienst zijn. De kwaliteit van het herstel wordt gewaarborgd door de directe betrokkenheid in het herstel van de Autoglaz Pro Partners in iedere regio. Daarmee snijdt het mes voor alle partijen aan meerdere kanten, zowel voor Vakgarage, voor Autoglaz en zeker niet in de laatste plaats ook voor opdrachtgevers en de aan hen verbonden automobilisten in de gestuurde schadestroom, zoals verzekerings- en leasemaatschappijen, vervolgt Van Esch.”

  Ook Vakgarage reageert enthousiast op de samenwerking, bij monde van directeur Christien den Uil. “Wij hebben in Autoglaz een samenwerkingspartner gevonden die ons de mogelijkheid geeft om onze dienstverlening verder uit te breiden en daarmee nog meer inhoud te geven aan onze functie als mobiliteitsprovider. Ruitschadeherstel zat nog niet in ons pallet van services rond de auto. Dit partnership vervolledigd ons dienstenaanbod, waarbij we zonder afhankelijkheid van een merk- of glasfabrikant voor iedere auto, ongeacht het type, volledig ruitschadeherstel kunnen verzorgen. Precies in lijn met waar Vakgarage voor staat, complete autoservice voor zowel de particuliere alsook de zakelijke automobilist.”

  Vanaf medio juni kunnen klanten voor zowel sterreparaties als ruitvervangingen bij Vakgarage terecht. Komende maand gaan beide organisaties hard aan de slag om de samenwerking te operationaliseren. Regionaal betekent dit dat de Vakgarage- en Autoglaz-ondernemers de werkafspraken met elkaar gaan inregelen, waar beide formules ook landelijk processen zullen integreren, bijvoorbeeld op IT-gebied.

WhatsApp ons 0620581115 whatsapp