• Autoglaz Haarlemmermeer

  Graftermeerstraat 61

  2131 AB Hoofddorp

   Tel. 023-524 3810

   
  WhatsApp ons 0620581115 whatsapp

 • Infotainment of navigatie systeem gestolen?

  Auto inbraak

  Veel infotainment of navigatie systemen worden gestolen. Vaak wordt een portiersruit ingeslagen en vervolgens het systeem er uit gehaald. Gevolg is veel schade en een duur systeem wat weg is. Ook word regelmatig een ruit ingeslagen terwijl u voor een stoplicht wacht. Waardevolle spullen van de passagiersstoel worden dan meegenomen door de daders die vervolgens vaak op een scooter zich uit de voeten maken.

  Om de schade te beperken en de kans op diefstal van het systeem of eigendommen te verkleinen kan er op de portierruiten en de zijruiten van de auto een inbraak werende folie worden aangebracht. Deze folie stopt of vertraagt de inbreker.

   

  Hoe doen we dat?

  Alle beweegbare ruiten worden uitgebouwd voordat de folie wordt aangebracht. Vervolgens worden de ruiten schoon gemaakt en de folie in model gemaakt en met speciale vloeistof aangebracht. De ruiten worden terug geplaatst en na het drogen heeft u een inbraak veilige auto.

   

  Kan ik er nog wel uit?

  In tegenstelling tot inbreken kunt u wel uitbreken. Doordat de folie aan de binnenzijde zit kunt u gewoon met de lifthamer de ruit stuk slaan en vervolgens naar buiten duwen. Bij het verwijderen van het glas wordt u beschermt door de folie. 

   

   

   

 • veiligheidsfolie

  €195,-

  2x portiersruit incl. montage en btw.

WhatsApp ons 0620581115 whatsapp