• Autoglaz Haarlemmermeer

  Graftermeerstraat 61

  2131 AB Hoofddorp

   Tel. 023-524 3810

   
  WhatsApp ons 0620581115 whatsapp

 • Ruit inbouwen in schuifdeur

 • Een ruit in de in de schuifdeur van een bestelauto plaatsen geeft een beter zicht en en verkleint de dode hoek. Wel zo veilig. 

  Voor vrijwel alle merken en type bestelauto's zijn er ruiten die in de deur kunnen worden ingebouwd. Inbouwen van de ruit is een klus voor de specialist.

  Eerste worden de spanten in de deur doorgezaagd. Daarna kan het gat in de plaat van de deur worden geknipt, beginnen met een klein gaatje te boren en vervolgens de rest met de knabbel schaar uit te knippen.

  Vervolgens de randen afbramen met de slijp tol en van een roestwerende primer voorzien . Dan een afwerk rubber over de gekartelde kniprand plaatsen.

  Dan kan de ruit op de deur gemonteerd. De sponning wordt ontvet, net als de ruit en met een activator behandeld. Na uitdampen kan de ruiten lijm worden aangebracht en de gemonteerd. Door middel van tape wordt de ruit tijdens het drogen van de lijm op zijn plaats gehouden.

  Meet weten over de mogelijkheden van inbouwruiten neem gerust contact op en wij maken een offerte op maat voor uw auto.

 • Bij bovenstaande auto is niet alleen de ruit in de schuifdeur gemonteerd, we hebben ook de ruit tegen over de schuifdeur ingebouwd en voorzien van ruitfolie. in dit geval wordt het een dubbelcabine.

  Ook is de auto nog voorzien van glaslook panelen.

   

WhatsApp ons 0620581115 whatsapp