• Autoglaz Haarlemmermeer

  Graftermeerstraat 61

  2131 AB Hoofddorp

   Tel. 023-524 3810

   
  WhatsApp ons 0620581115 whatsapp

 • Autoruiten tinten / blinderen

  Autoruiten tinten. Auto styling of functioneel? Beiden! Autoruitfolie wordt gebruikt om uw auto een eigen gezicht te geven of de warmte buiten te houden. Een andere functie is inkijk op uw waardevolle spullen voorkomen. Bij Autoglaz Haarlemmermeer wordt in de werkplaats in Hoofddorp op professionele uw autoruiten getint . Voor gratis advies: Bel 023-5243810

  Vrijblijvende offerte tinten

 • Heb de achterruiten van mijn Golf 7 laten tinten. Ben blij met het advies om een tint lichter te nemen dan ik zelf had bedacht. Het is nu geheel naar mijn zin. Ik kon er gewoon op wachten. Top! Beoordeling geplaatst door F. Groot op 23 sep. 2016 11:07:08

  Het is nu geheel naar mijn zin beste garage

 • COMFORT

  Je stelt het op prijs comfortabel te reizen. Door het tinten van de auto heeft jouw auto een aagenaam climaat en reis je veilig en comfortabel. Kies hier voor b.v. de Insulator film.

 • INBRAAK

  In het dagelijks leven speelt persoonlijke bescherming een steeds grotere rol. Bescherm wat echt belangrijk voor u is. Anti inbraak folie biedt allround bescherming en maakt “smash & grab” veilige autoruiten.

 • GEZIN

  Agressieve UVA- stralen brengen u en uw passagiers in gevaar. In het bijzonder passagiers op de achterbank. Met autoglasfolie wordt uw gezin echt beschermd tegen deze straling. Tevens blijft het een stuk koeler in de auto. Dvd schermen zijn beter te bekijken voor kinderen!

 • STYLING

  Eindelijk ontstijgt je auto de grijze massa! Met blinderen van de autoruiten verandert je een massaproduct in een individueel design object en geniet u tevens van een perfect zicht. De autoglasfolie is te verkrijgen in vele tinten en kleuren.

 • Top resultaat! Zeer prettige en professionele service met perfect getinte ruiten als eindresultaat. Mede namens de goed verzorgde website en het fijne klantcontact heb ik voor deze garage gekozen. Wilt u uw ruiten ook laten tinten? Dan kan ik u Autoglaz Haarlemmermeer van harte aanraden.

  Wilt u uw ruiten ook laten tinten? Dan kan ik u Autoglaz Haarlemmermeer van harte aanraden. Geplaatst door R. Hahn op 9 apr. 2015 16:51

 • De zij en achterramen van onze bus laten voorzien van folie. Vakkundig aangebracht, top service. Werken netjes en snel, was met een uur klaar.
  Geplaatst door S. Evers op 18 feb. 2016 11:12

  Werken netjes en snel Geplaatst door S. Evers op 18 feb. 2016

 • Om negen uur afspraak en reed om vijf voor half tien weer weg.
  Snel en goed de achterruit van m'n Transit van een folie voorzien. Ziet er superstrak uit.
  Geplaatst door V. Hermie op 15 feb. 2016

  Ziet er superstrak uit. Geplaatst door V. Hermie op 15 feb. 2016

WhatsApp ons 0620581115 whatsapp