• Autoglaz Haarlemmermeer

  Graftermeerstraat 61

  2131 AB Hoofddorp

   Tel. 023-524 3810

   
  WhatsApp ons 0620581115 whatsapp

 • Waterlekkage voorruit Volvo c30 s40 v50 v60 v70 xc70 xc60 xc90.

  Een veel voorkomend probleem bij Volvo is waterlekkage door de voorruit. Het Water komt dan tussen de ruit en de lijmlaag door het interieur van de auto in met alle gevolgen van dien.

  Hoe komt deze lekkage? Er zijn diverse mogelijkheden.

  • De ruit is als eens vervangen en verkeerd terug geplaatst waar bij de lijm of kit laag niet goed afgedicht.
  • Een andere veel voorkomende oorzaak is dat de behandeling van de orginele ruit. Hierbij is op de plaats van de incapsulatie (de rubber sierlijst om of aan de bovenkant van de ruit) een primer aangebracht die loslaat van de ruit. De lekkage ontstaat dan ook tussen de ruiten de primer laag. Vaak kan je door aan de binnen kant tegen de ruit aan te drukken al voelen dat de ruit los zit. Ook kan tijdens het dichtgooien van de portier de ruit omhoog komen met een klapperend geluid.

  De oplossing: Er is een oplossing, de ruit demonteren, schoon maken en opnieuw met een nieuwe lijmlaag monteren.

  Wij kunnen deze reparatie voor u uitvoeren. Kosten hiervan zijn €159,- incl btw. Na het maken van een afspraak kunt u bij ons op de reparatie wachten. Hoewel wij ons uiterste best doen de ruit heel te houden, is er door al aanwezige beschadigingen aan de ruit het risico op breuk tijdens de reparatie. Deze wordt niet door de verzekering gedekt en is ten alle tijden voor de klant.

  Wij helpen u graag met het oplossen van de lekkage.

WhatsApp ons 0620581115 whatsapp