• Autoglaz Haarlemmermeer

  Graftermeerstraat 61

  2131 AB Hoofddorp

   Tel. 023-524 3810

   
  WhatsApp ons 0620581115 whatsapp

 • seitz klapraam inbouwen in een buscamper €550,- all in.

  Extra ventilatie en of licht in de buscamper? 

  Door inbouwen van een Seitz klapraam wordt het lichter in de camper en tevens kan de ruit open worden gezet voor extra ventilatie. De seitz klapramen zijn van dubbel kunststof  gemaakt en isoleren dus ook prima.

  Inbouw.

  De vestiging Autoglaz Haarlemmermeer in Hoofddorp is gespecialiseerd in het inbouwen van onderander deze klapruiten. Ook geven we advies op maat voor ruiten in uw buscamper. Bel gerust met uw vragen, bezoeken naar een passende oplossing voor uw situatie.

  Hoe werkt het?

  Nadat we de juiste ruit voor uw camper hebben uitgezocht maakt u een afspraak voor de montage. Als u op de afgesproken datum bij ons bent zullen we eerst de plaats bepalen waar de ruit(en) moeten worden ingebouwd. Vervolgens wordt de lak voorzien van bescherming. De plaats waar ket gat moet komen wordt afgetekend en vervolgens uitgezaagd. Dit uitzagen kan met de decoupeerzaag, trilzaag of knabbelschaar afhankelijk van de situatie bij het in te bouwen voertuig. Vervolgens werken we de kniprand af met roestwerende primer.

  Dan wordt het seitz klapraam op de carrosserie gelijmd, aan de binnenzijde de afwerk rand geplaatst en de overtollige lijm aan de buiten zijde verwijderd.

  Rollo en hor.

  De seitz klapramen zijn altijd standaard voorzien van een hor en een verduistering rollo, geïntegreerd in de omlijsting en deze hoeft dus niet los aangeschaft te worden.

  Wat kost het?

  De standaard maten van de seitz s4 klapramen kosten incl. montage €550,- .

 • Schuif of klap

  Er zijn zowel schuif als klapramen leverbaar.

  De schuiframen worden meestal achter de schuifdeur geplaatst om bij het openen van de schuifdeur het klapraam niet te beschadigen.

  Veel verschillende maten leverbaar, er is dus altijd een klap of schuifraam dat bij uw wensen past.

   

WhatsApp ons 0620581115 whatsapp