• Autoglaz Haarlemmermeer

  Graftermeerstraat 61

  2131 AB Hoofddorp

   Tel. 023-524 3810

   
  WhatsApp ons 0620581115 whatsapp

 • Ruitschade? Klaar terwijl u wacht.

  Autoglaz Haarlemmermeer, tot wel 50% goedkoper dan de grote aanbieders. Van het repareren van een sterretje tot het vervangen van de hele ruit, altijd een voordelige oplossing! vraag nu vrijblijvend offerte aan. Ook voor vervanging: klaar terwijl u wacht.

  offerte autoruit

 • Verzekerd tegen ruitschade?

  We helpen graag, aansluiting bij alle maatschappijen, rekening houdend met het laagste eigenrisico!

 • Klaar terwijl u wacht!

  Door gebruik te maken van de nieuwste innovatieve lijmsoort kunnen we u garanderen dat u binnen een uur weer veilig op weg kunt. In onze comfortabele wachtruimte kunt u met een kopje koffie of thee op de werkzaamheden wachten. Ook kunt u van onze gratis wifi gebruik maken om rustig door te werken.

  Autoruit vervangen is onze specialiteit. Bijna alle autoruiten zijn uit voorraad leverbaar en worden snel en vakkundig gemonteerd.

  Door jaren lange ervaring, vakmanschap en gediplomeerde autoruit monteurs bieden wij optimale service, kwaliteit en garantie. Bij ons geen lange wachttijden. Is de ruit op voorraad, wordt u direct geholpen.

  Als u verzekerd bent tegen autoruitschade kunnen de schade rechtstreeks met de verzekeringen maatschappij afhandelen, daarbij houden we rekening met het lage eigen risico.

  lees meer

 • STERRETJE REPAREREN

   

  Met de huidige technische kennis is het vaak goed mogelijk om een “sterretje” of beschadiging aan de ruit te repareren.
  Autoglaz Haarlemmermeer beschikt over de modernste reparatie methode om u snel weer veilig op weg te helpen.
  Ondanks alles zal in sommige gevallen de ruit vervangen moeten worden omwille van de veiligheid.
  Voor deskundig advies kunt u altijd even langs komen.

  Uiteraard kunnen wij de schade met de verzekering voor u afhandelen.

  Bij reparatie heeft u meestal geen eigenrisico.

 • Op de laatste dag van onze vakantie een behoorlijke steen op de voorruit gehad. Na de klap scheurde deze meteen helemaal door.. Via het internet bij Autoglaz uitgekomen. Keurig netjes een offerte gekregen (doen de "Grote Jongens niet) en een afspraak gemaakt. Nette ontvangst. Koffie staat klaar en gratis WiFi. Vanuit de wachtruimte kon ik mooi meekijken hoe de ruit vervangen werd. Nou, snel en vakkundig dus. De ruit zit er strak in, inclusief een nieuwe ruitlijst. Totaal €275,-. Een glasscherpe prijs waar de "Grote Jongens" niet aan kunnen tippen. Mocht het nog een keer nodig zijn om ruitschade te laten herstellen, dan is er voor mij maar één garage, Autoglaz in Hoofddorp.

  Een glasscherpe prijs waar de "Grote Jongens" niet aan kunnen tippen Geplaatst door G. Steinvoord op 2 feb. 2022 10:52

 • GLASGARANT

   

  Autoglaz Haarlemmermeer is Glasgarant hersteller.

   Dat houdt voor u in: toestemming voor reparatie en altijd het laagste eigen risico bij vervanging of reparatie door Autoglaz Haarlemmermeer.

   Weten wat het voor u gaat kosten?

   Bel 023-5243810

   Houdt de groene kaart er bij

 •  

  Schade afhandeling met verzekeringen maatschappij of lease.

  We handelen de schade rechtstreeks met uw verzekering of lease maatschappij af. Vraag naar de mogelijkheden voor uw verzekering of lease maatschappij.

 • Geweldige bedrijf . afspraak gemaakt en nieuw raam binnen 1/2 uur geplaatst en het oude glas weggezogen fantastisch dat dit nog bestaat. en een prima prijs stuk goedkoper als carglas van mij een dikke 10+ groet Arie, een zeer tevreden klant.

  van mij een dikke 10+ Geplaatst door A. Kuiper op 3 mrt. 2022 19:24

 • Zeer net bedrijf! Ik heb zeer snel een afspraak kunnen maken tegen een heel goede prijs. Op de dag zelf werd ik zeer snel geholpen, met een uur zat er een nieuwe ruit in mijn auto.
  Geplaatst door R. Rotgans op14 jan 2022 15:37

  snel een afspraak kunnen maken tegen een heel goede prijs R. Rotgans

WhatsApp ons 0620581115 whatsapp